Althaia dona la benvinguda a 19 nous professionals que es formaran a la institució


  •   La Fundació compta per primera vegada amb residència en l’especialitat de psicologia clínicaText i Foto: Althaia

acte_residents

La Fundació Althaia de Manresa va donar la benvinguda a una nova promoció de professionals en formació de diferents especialitats integrada per 14 metges, 1 psicòloga clínica i 4 infermeres. Va ser en el decurs d’un acte que es va celebrar el passat dimecres 31 de maig, en el qual també es va acomiadar i agrair la tasca feta als 11 metges i 5 infermeres que han finalitzat la seva formació especialitzada a la institució. Com a novetat, Althaia compta per primera vegada amb residència en l’especialitat de psicologia clínica.

La conferència central, titulada Ser professional sanitari avui, va anar a càrrec del Professor Miquel Vilardell, catedràtic de la Facultat de Medicina de la UAB. El Professor Vilardell va exposar els elements que, al seu parer, són necessaris per ser un bon professional sanitari. Vocació, coneixements, expertesa i valors com la paciència, la perseverança i la humilitat són alguns dels ingredients que va anomenar com a fonamentals. També va assenyalar els diferents rols que tenen els professionals al llarg de la seva carrera. “Els joves aporten esperança i il·lusió i, els més veterans, reflexió”, va dir.

El punt més emotiu i entranyable va venir de la mà dels residents, que van compartir amb l’auditori l’experiència, tant personal com professional, adquirida durant els seus anys de formació especialitzada a Manresa. La seva intervenció va fer palesa la bona acollida i experiència que han tingut durant aquests anys de residència.

En la cloenda, el director general d’Althaia, Manel Jovells, va reiterar l’aposta de la institució per la docència. “La vocació docent d’Althaia és inqüestionable”, va assegurar.

La presentació de l’acte va anar a càrrec del Dr. Alfons Hervàs, director de Qualitat, Investigació, Innovació i Docència, i el Dr. Ramon Santisteve, cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.