Els Mossos d’Esquadra lliuren els diners de la Caminada solidària als serveis d’oncologia de la Regió Central

  • Avui s’ha fet el lliurament de 36.409 euros recaptats a la Caminada Solidària dels Mossos d’Esquadra “Fem el camí al teu costat”

Foto Caminada Solidaria fem costat2017_1

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l’Anoia i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, dels diners aconseguits en la Caminada solidària “Fem el camí al teu costat” 2017.

 

Aquesta caminada, impulsada per agents del cos de Mossos d’Esquadra, es va portar a terme el passat 19 de maig, amb l’objectiu d’obtenir fons per als serveis d’oncologia de les quatre institucions de la Catalunya Central.

Foto Caminada Solidaria fem costat2017_2

Gràcies a la venda de 5.292 samarretes i a la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s’ha aconseguit recaptar 36.409 euros.

 

Un representant de cada hospital ha recollit els diners recaptats, i ha agraït l’interès dels Mossos d’Esquadra per ajudar en la lluita contra el càncer.

 

En representació de la Fundació Althaia ha recollit els diners la Dra. Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia; del Consorci Hospitalari de Vic ha vingut la Dra. Marta Parera; del Consorci Sanitari de l’Anoia, el director assistencial Joan Miquel Carbonell, i de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, la Dra. Anna López.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.