Col·loquen la gespa a la piscina municipal de Castellbell i el Vilar a pocs dies de la inauguració de les obres de millora.


Text: Laura Novo
Foto :Pere Sànchez

Obres Piscina  Juny_1.jpg

Quan queden pocs dies per la inauguració oficial de les obres de millora de la piscina municipal de Castellbell i el Vilar, aquest dijous 8 de juny, es va començar a col·locar la gespa pel recinte, a 10 dies de la inauguració de les obres de millora previst pel diumenge dia 18, a la tarda.

Un cop que els operaris van ficar adob al voltant de les dues piscines, aquest dijous a la tarda van procedir a col·locar la gespa en topalls, una pràctica molt habitual en instal·lacions esportives que disposen de gespa natural, com en el cas de l’esmentada instal·lació del nostre poble.

De moment, sembla que s’està complint amb els termes fixats de la durada de les obres i per tant, en pocs dies, quedaran finalitzades i ser inaugurades el diumenge 18 a la tarda, detalls dels quals es coneixeran en uns dies, quan ho anunciï l’Ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.