Editorial: Criticar abans d’inaugurar.


D’aquí a una setmana, es farà l’acte d’inauguració de les obres de remodelació de les piscines municipals de Castellbell i el Vilar, es força curiós que abans que comenci l’esmentada activitat, ja hi ha gent que a les xarxes socials comencin a criticar pels preus, que si formigues, que si altra cosa.

El problema és que com sempre hi ha desinformació i una manca de transparència que a la gent segons quines coses, bé li costen entendre, bé que les magnifiquen perquè veure qui la diu més grossa i altres coses més.

I si es vol evitar tot això, al poble tenim mitjans de comunicació que convindria que s’expliqués el per què de tot plegat. El problema és que quan una cosa es va aprovar per ple i que aquest diari ja ho va informar degudament al seu dia, no pot ser que la gent no sàpiga si els preus són els mateixos que els de l’any passat; amnèsia informativa?

Sigui el que sigui, les valoracions normalment es fan després de finalitzar una activitat, mai abans. Per tant, convindria esperar cap a finals d’estiu, fer una valoració acurada de la situació, els pros i els contres, etc etc.

Segur que amb tot això, trobarem coses que encara ens sorprendran, de moment gaudim de l’estiu…

One thought on “Editorial: Criticar abans d’inaugurar.

  1. Lo dolent és que tenim un ajuntament que es dedica a explicar les mitges veritats als veïns i després ens queixem, per algo serà, la llastima que als plens no hi vagi ningú i és una pena, perquè és el que realment volen; tractar coses en petit comitè?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.