Castellbell i el Vilar estrenarà diumenge les noves piscines municipals remodelades


 

Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Foto : pere Sánchez

 

  • Les instal·lacions s’han renovat completament amb els dos vasos nous adaptats a la normativa actual

 

Piscina Municipal2017.jpg

Diumenge al vespre Castellbell i el Vilar estrena les noves piscines municipals i dóna el tret de sortida a la temporada d’estiu. Les instal·lacions municipals han estat remodelades de dalt a baix aquest hivern. Els vasos de les dues piscines s’han adaptat a la normativa actual i s’ha adequat l’espai de zona verda i l’enllumenat. La piscina gran, de 25 x 12,5 metres, compta amb un sistema hidràulic totalment nou i passa a tenir una fondària màxima de tres metres. La piscina mitjana incorpora un espai nou per als infants. Els dos vasos permeten un estalvi important d’aigua i compleixen les normatives de seguretat i eficiència.

 

Visita a les instal·lacions

L’estrena serà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda amb una visita a les instal·lacions oberta a la ciutadania. La vetllada es completarà amb un aperitiu per a tots els assistents. La temporada d’estiu de les piscines començarà dilluns i acabarà el 17 de setembre. Els mesos de juny i setembre els horaris d’obertura seran de 10 a 19.00 hores i juliol i agost s’ampliarà de 10 a 20.00 hores.

 

Quatre mesos d’obres

Les obres han tingut una durada de quatre mesos i han comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona. El projecte, amb un cost de 415.000 euros, també ha permès adequar un espai per a emmagatzemar productes de tractament, neteja i desinfecció, s’ha construït una rampa amb baranes i s’ha instal·lat un elevador hidràulic. Les instal·lacions de les piscines municipals es van estrenar l’any 1982 i el seu estat feia necessària aquesta actuació, que ha estat llargament reivindicada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.