Castellbell i el Vilar estrenarà diumenge les noves piscines municipals remodelades

 

Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Foto : pere Sánchez

 

  • Les instal·lacions s’han renovat completament amb els dos vasos nous adaptats a la normativa actual

 

Piscina Municipal2017.jpg

Diumenge al vespre Castellbell i el Vilar estrena les noves piscines municipals i dóna el tret de sortida a la temporada d’estiu. Les instal·lacions municipals han estat remodelades de dalt a baix aquest hivern. Els vasos de les dues piscines s’han adaptat a la normativa actual i s’ha adequat l’espai de zona verda i l’enllumenat. La piscina gran, de 25 x 12,5 metres, compta amb un sistema hidràulic totalment nou i passa a tenir una fondària màxima de tres metres. La piscina mitjana incorpora un espai nou per als infants. Els dos vasos permeten un estalvi important d’aigua i compleixen les normatives de seguretat i eficiència.

 

Visita a les instal·lacions

L’estrena serà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda amb una visita a les instal·lacions oberta a la ciutadania. La vetllada es completarà amb un aperitiu per a tots els assistents. La temporada d’estiu de les piscines començarà dilluns i acabarà el 17 de setembre. Els mesos de juny i setembre els horaris d’obertura seran de 10 a 19.00 hores i juliol i agost s’ampliarà de 10 a 20.00 hores.

 

Quatre mesos d’obres

Les obres han tingut una durada de quatre mesos i han comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona. El projecte, amb un cost de 415.000 euros, també ha permès adequar un espai per a emmagatzemar productes de tractament, neteja i desinfecció, s’ha construït una rampa amb baranes i s’ha instal·lat un elevador hidràulic. Les instal·lacions de les piscines municipals es van estrenar l’any 1982 i el seu estat feia necessària aquesta actuació, que ha estat llargament reivindicada.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.