2 de juliol de 2020

Gabriel Rufián enamora Castellbell i el Vilar

Text i Fotos Pere Sànchez

Rufian-1

 

El diputat al Congrés dels diputats a Madrid, Gabriel Rufián va fer aquest dissabte a la tarda un acte a favor del Sí pel Referèndum, de l’1-O que es va fer al pàrquing de la Bauma amb molta assistència.

L’acte va començar amb una breu presentació a càrrec del regidor d’ERC, Albert Mulero, que va llegir un manifest ofert per un veí de la Bauma, per demanar que es rehabiliti l’església de la Sagrada Família d’aquest barri. Tot seguit va presentar al diputat.

El format del acte consistia en fer un col·loqui en el que els assistents van fer preguntes a Gabriel Rufián , totes relacionades amb el referèndum, si es farà amb garanties, el missatge de la por que llancen des de Madrid, entre altres.

Rufian-2.jpg

Rufián va respondre amablement a totes les respostes de manera molt amena, i molt entenedora que va deixar de bon gust als assistents, va dir que se sent orgullós de ser d’una família vinguda de terres andaluses (com moltes del nostre poble) i nascut a Santa Coloma de Gramenet. Sobre els mesos que venen va dir “que ara hem d’aprofitar de guanyar el referèndum, diguin el que diguin, i que com que ara no juga el Madrid el TC no tindrà gaire feina, si hi jugués llavors tot ho farien ràpid

Mentre feia la seva intervenció, un vailet que passava per allà va cridar un Viva Españai Rufian el va respodre amb un Viva “pero de momento”

L’acte va acabar amb un pica pica i els assistents van seguir conversant i fent-se fotos amb ell.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: