La calor no acompanya a la festa d’arrel de Castellbell i el Vilar.


 

Text I fotos: Laura Novo

 La calorada que tenim aquest dies ha fet minvar la participació de la Festa d’arrel de Castellbell i el Vilar que s’ha fet aquest diumenge 18 de Juny al matí, amb una Fira de Productes ecològics i de segona mà, i altres activitats.

En paral·lel a la festa, hi ha hagut la Fal·lera Bastonera que ha animat la matinal amb els seus Balls de Bastons pels carrers del poble i un ball final, davant de l’Ajuntament .

Festa d'arrel_Bastoners.jpg

La festa ha acabat amb la tradicional parada de motos antigues que després d’alguns anys que no paraven al Carrer Joaquim Borràs, aquest any han mostrat durant una estona les seves relíquies motorístiques davant de la Penya Barcelonista de Castellbell i el Vilar .

 

Festa d'arrel_Motos antigues.jpg

El regidor de promoció a les entitats, Jordi Calsina, ha explicat a aquest diari que l’any vinent ja tenen previst tornar a la primavera. “L’any vinent volem que es faci el primer diumenge de maig i fer-la coincidir amb la festa del Panellet”.

Es dóna la circumstància que avui també se celebraven comunions a l’església del Borràs.

One thought on “La calor no acompanya a la festa d’arrel de Castellbell i el Vilar.

  1. A mi m’ha decebut molt anar i trobar-me que només ni había una parada de segona mà (i a sobre apartada de la resta, que l’he vist de casualitat quan ja marxava) i una de productes ecológics, tota la resta ni eco ni de segona mà. Suposo que hauràn fallat molts paradistes (vull pensar que aquest ha estat el motiu), però la sensació inicial ha estat de que m’havien près el pèl. No trobo lógic promocinar un mercat com a eco i de segona mà i que al final les parades que compleixen aquestes característiques no siguin ni una desena part.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.