Monumental col·lapse a la C-55, al túnel de Bugunyà, a Castellbell i el Vilar, per una avaria d’un camió.

Text: redacció

Foto: plataforma no més morts C-55

Cues C-55

A les tres de la tarda d’aquest divendres 23 de Juny, s’han produït retencions a la C-55, en sentit Barcelona, a al terme municipal de Castellbell i el Vilar, en quedar avariat dins del túnel de Bugunyà un camió.

El conductor del mateix ha sortit del vehicle amb armilla reflectant , per poder donar pas alternatiu als vehicles i, mitja hora més tard, han arribat els Mossos d’Esquadra que s’han encarregat de gestionar la circulació dels vehicles.

A les 4 de la tarda ja s’ ha normalitzat la circulació.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada