Castellbell i el Vilar commemora el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI.

Bandera LGTBI façana Ajuntament

Text: Aj Castellbell i el Vilar

Foto: Arxiu Pere Sánchez

  • L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, va aprovar una moció de suport per adherir-se a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya.

Castellbell i el Vilar commemora aquest dimecres 28 de juny el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI. El darrer ple de l’Ajuntament va aprovar una moció de suport per adherir-se a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya. Aquest dimecres, al balcó de l’ajuntament, s’ha penjat la bandera de l’Arc Iris, símbol del col·lectiu de lesbianes, gais, transgènere, bisexuals i intersexuals (LGTBI), amb motiu del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI, que se celebra cada 28 de juny.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar s’afegeix al suport institucional per la igualtat dels drets de totes les persones, amb independència de la seva orientació o identitat sexual.

 

 

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada