La radiació de les antenes, molt per sota a Catalunya


Per Tecnonews / AMIC
Antenes

 

Els nivells dels camps electromagnètics de radiofreqüència que generen les antenes de telefonia mòbil i altres sistemes de radiocomunicació a Catalunya estan molt per sota dels límits permesos en la legislació vigent.

Aquesta és la principal conclusió de la cambra Informe anual sobre el nivell d’exposició a camps electromagnètics de radiofreqüència a Catalunya, que ha presentat la Generalitat de Catalunya i que ja es pot consultar al portal de Governança radioelèctrica.

En concret, la xarxa d’equips de monitoratge de radiofreqüències ha estat controlant els nivells de volts per metre (V / m) en 328 punts instal·lats a 184 municipis i s’han realitzat 254 mesuraments puntuals en 111 espais més del territori.

En tots els casos, els resultats han estat molt inferiors als nivells màxims marcats per la normativa, que està vigent en gran part dels països de la Unió Europea i basada en recomanacions internacionals.

Així, el nivell màxim d’exposició per a les bandes de radiofreqüència de 900MHz, 1800MHz i 2100MHz, segons la normativa, és de 41 V / m i només s’assoleixi el llindar dels 20 V / m en ambdós casos. Per la seva banda, els equips de monitorització de banda ampla (radiofreqüències entre 100kHz i 8GHz), han detectat un sol cas en què s’ha arribat a 21 V / m quan la normativa indica que no es poden superar els 28 V / m. La resta de punts monitoritzats han quedat molt lluny d’aquestes dades.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s