El PDeCaT fa campanya pel Sí a Castellbell i el Vilar.


Text i Fotos: Pere Sánchez
Josep Lluis Cleries _1
Aquest dissabte 1 de Juliol i a tres mesos justos per la celebració del Referèndum sobre l’independència de Catalunya, El PDeCaT de Castellbell i el Vilar, ha fet campanya pel a una terrassa d’un conegut restaurant del municipi .
 
L’acte hi han participat el Senador, Josep Lluís Cleries, la presidenta comarcal, Ivet Castaño, la presidenta local, Maria Cinta Forrellat, i el regidor, Santi Llopart.
 
Primer ha intervingut la presidenta comarcal del PDeCaT, Ivet Castaño, que ha agraït la assistència dels assistents a l’acte, i ha recordat breument l’acte que es va fer fa uns mesos al Burés, amb el diputat al parlament de Catalunya, Jordi Turull. Seguidament, ha presentat la nova Presidenta del partit a nivell local, Maria Cinta Forrellat, que agraït a tothom qui l’ha dipositat la seva confiança per escollir al càrrec que ocupa
Josep Lluis Cleries _2.jpg
 
Abans del parlament del Senador, Cleries, ha parlat el regidor, Santi Llopart, que ha destacat que “Ens venen uns mesos molt interessants fins al primer d’octubre”. Tot seguit, ha tocat torn al Senador, que al llarg de tota la seva intervenció, ha repassat pas per pas, els “Obstacles que ens estan fent el govern de l’estat, amb el seu discurs de la por”, ha dit que dimarts el govern de la generalitat donarà a coneixer les garanties per celebrar el referèndum.Josep Lluis Cleries _3.jpg
 
Ha insistit que serà un estiu molt llarg i que cada pas que donin des de Madrid va cap aquesta direcció d’impedir les urnes “Primer van arribar les inhabilitacions, després les amenaces a funcionaris, i ara cap a alcaldes que volen decidir lliurement cedir locals per fer les votacions”
 
Hi ha hagut torn de preguntes per part dels assistents a l’acte i, tot seguit, un aperitiu que ha donat per finalitzat l’acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.