Una veïna de Castellbell i el Vilar, testimoni del desallotjament, per una maleta abandonada a Barcelona


Text: Pere Sánchez

Foto:PARTICULAR

Dessatllotjament Carrer Pelai Plaça Catalunya

Una veïna de Castellbell i el Vilar, que es trobava casualment a Barcelona fent unes gestions, ha vist com aquest dimecres 5 de Juliol, Agents de la Guardia Urbana de Barcelona i Mossos d’esquadra, ha confinat els ciutadans a dins les botigues del carrer Pelai, i s’han tancat les boques del metro i de FGC.

Segons la veïna, “Cap allà les 17’15h tarda, tot sortint del metro, a la plaça Catalunya, han començat a venir agents de la guàrdia urbana i algun mosso d’esquadra i acordonar des de l’entrada d’un conegut càfe, a una part de l’entrada, a les Rambles, que dóna la volta fins al c/ Pelai”, tal com es pot veure a la fotografia que ha penjat a les xarxes socials.

Al final, els Tedax dels Mossos, han fet les comprovacions pertinents a la maleta abandonada, on resulta que no hi havia cap artefacte. Immediatament, s’ha reobert el trànsit rodat, i les persones a la zona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.