Castellbell i el Vilar primer municipi de Catalunya que mesura les distàncies en Calories


Text I fotos: Pere Sánchez

Àudio: Radio7 Digital

Walking is good_1.jpg

Aquest dijous 6 de Juliol, al matí, s’ha presentat davant del Consultori “Emili Viudes Plazas” de Castellbell i el Vilar, el projecte “Walking is Good”, que farà que el nostre municipi sigui el primer de Catalunya en que es mesurarà les distàncies en calories.

Aquest projecte, en aquest moment, només és pionera a l’estat espanyol a la Ciutat de Valladolid, en el cas nostre serà un circuit circular de 6 km que calcula les calories que es cremaran entre el tram comprés entre els barris del Borràs i del Burés.

Woalking is good_2.jpg

L’acte d’aquest dijous ha consistit en uns breus parlaments, a càrrec de l’Alcaldessa Montserrat Badia, Javier del Rio, de Walking is Good, i la Dra. del Cap de Castellbell, la Doctora Rosa Maria Torres, amb els components de Les caminades saludables.

Tot seguit, s’ha inaugurat el primer panell indicatiu, davant del consultori, que indica cap al Burés, i que cal cremar 68 calories; l’intenció de l’ajuntament de Castellbell i el Vilar és completar el circuit cap al Vilar i cap a la Bauma, que si una persona completa tot el circuit cremarà 275 calories (al circuit actual se’n cremaran 68)

Woalking is good_4

Que és el Projecte Walking is Good?

Aquest projecte és de salut i lleure promogut per ​“​Walking is Good​”​ que té com a iniciativa el CEO Javier del Rio, present a l’acte, un projecte que també s’ha portat a terme a altres països del món.

Un cop que s’hagi senyalitzat el circuit, l’Ajuntament té previst organitzar una caminada popular per tal que els veïns i veïnes tinguin coneixement de tot el circuit; a més el CAP de Castellbell i el Vilar farà receptes als seus pacients perquè puguin fer les rutes i cremin calories.

És pretén així que totes les calories cremades es converteixin en un donatiu benèfic per la Lluita contra el Càncer.

Woalking is good_3

El recompte de les calories i la seva econòmica serà gestionada a través d’una aplicació per a smartphones, de fet “Walking is Good” té previst estrenar l’aplicació en breu.

Així ens expliquen els tres protagonistes de l’acte en aquest diari en el següent àudio realitzat, pels nostres companys de Ràdio 7 Digital.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.