The New Jazz Quartet captiva un públic entregat a les vesprades del Vilar a Castellbell i el Vilar.

Text I fotos: Pere Sánchez

The New Jazz Quartet_1

Aquest divendres 7 de Juliol, al vespre, s’ha celebrat al Mas del Puig, al barri del Vilar (Castellbell i el Vilar), el primer dels dos actes de la sisena edició de les “Vesprades al Vilar”, que ha comptat amb la presència de The New Jazz Quartet, de Barcelona.

Abans de començar el concert i com és de costum, en Ramon Puig ha ofert unes paraules als assistents. El que ha explicat és que enguany, a diferència d’altres anys, només hi haurà dos dels tres concerts que es fan Degut a la coincidència del Festival de Cant Coral, que es fa a finals de mes aquí a Castellbell i el Vilar, hem hagut de fer aquest canvis per tal de no fer coincidir les dues coses”. Tot seguit, ha donat pas al concert amb el Quartet.

The New Jazz Quartet_4

Està format per quatre joves enamorats de la música i està formada per:

Joana Casanova (Veu i saxo alt)
Peru Peñafiel (Contrabaix)
Jordi Pallarès (Bateria)
Carla Motis (Guitarra)

Ha estat un bon concert, on el públic ha gaudit de les peces que interpretaven els joves i que han estat molt aplaudides. Al final, el quartet ha hagut de cantar una altra cançó i s’han acomiadat amb dos testimonis d’excepció: “La muntanya de Montserrat i la Lluna plena”.

Seguidament, hi ha hagut coca i mistela per a tots els assistents.

The New Jazz Quartet_2The New Jazz Quartet_3The New Jazz Quartet_5

Seguidament, hi ha hagut coca i mistela per a tots els assistents.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada