Editorial : Cada vegada se’n veuen pocs programes.


Text: Pere Sánchez

El titular no fa referència als programes de TV, faig referència al típics programes d’actes o activitats que se’n fan al poble, una cosa certa, cada vegada se’n veuen menys, respecte a fa molts anys que quan es feia una festa, tothom sabia que es feia .

Aixó podria explicar la manca d’assistents als actes, és cert que no fa gaires dies, una persona en comentava amb sorpresa que havia llegit a través del nostre diari, que al poble s’havia fet una fira però que no havia vist cap programa penjat enlloc; a la pobre senyora li vaig dir que tenia raó, que només jo n’havia vist al taulo d’anuncis de l’Ajuntament i a la paret d’una botiga.

És cert que els temps han canviat i que amb la presència de les noves tecnologies, sobretot les anomenades xarxes socials, cada vegada s’anuncia més una determinada festa o activitat.

També és cert que les botigues ja no són com abans, doncs la globalització fa que es prioritzi les marques que els cartells, anunciant una festa, amb la qual cosa fa que la gent, sobretot qui no té una xarxa social, desconeixi que es fa al poble.

I cada vegada en veiem menys programes…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.