Els nens i nenes ingressats a Sant Joan de Déu i a la Clínica Sant Josep de Manresa, reben un simbòlic certificat de valentia abans de l’alta

Text i Foto: Althaia

  • És un reconeixement a la col·laboració i esforç dels infants durant la seva estada hospitalària

 

certificat_valentia

 

 

Els nens i nenes que han estat ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i a la Clínica Sant Josep marxen a casa amb un certificat de valentia des d’aquest mes de juny. És una acció simbòlica que vol reconèixer la col·laboració i esforç que han mostrat els infants durant la seva estada a l’hospital.

 

L’objectiu del certificat de valentia és contribuir a fer que el pas dels infants per l’hospital sigui una experiència el més positiva possible. El certificat, que els menuts reben just abans de rebre l’alta, reprodueix la imatge d’un superheroi. Aquesta iniciativa és fruit d’una col·laboració entre Deyse Neteges i Manteniment i la Fundació Althaia.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada