El retrobament d’una família Castellvilarenca amb la Soprano Ainhoa Arteta


Text: Capella de Música Burés
Foto CEDIDA

Familia Casas amb Ahinoa Arteta

Durant els darrers dies, en el marc del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, s’ha produït un retrobament d’aquells que fan il·lusió. La família Casas, de Castellbell i el Vilar, ha coincidit amb la soprano basca Ainhoa Arteta. Aquesta família va acollir Arteta de petita en les primeres edicions del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que aquest any se celebra del 25 al 28 de juliol a Castellbell i el Vilar. La fotografia, captada a Sant Fruitós de Bages, és just després de l’actuació de la soprano basca, en què es va produir un breu però intens retrobament amb la família que la va acollir a principis de la dècada dels 80. Tant al Franciscu com a l’Agneta els ha fet molta il·lusió retrobar-se amb l’Ainhoa Arteta, que recordava perfectament la seva estada a Castellbell i el Vilar en les primeres edicions del festival. Arteta va ser a Castellbell i el Vilar formant part de la coral que dirigia el seu pare i en la qual va fer les primeres passes en el terreny artístic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.