El retrobament d’una família Castellvilarenca amb la Soprano Ainhoa Arteta


Text: Capella de Música Burés
Foto CEDIDA

Familia Casas amb Ahinoa Arteta

Durant els darrers dies, en el marc del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, s’ha produït un retrobament d’aquells que fan il·lusió. La família Casas, de Castellbell i el Vilar, ha coincidit amb la soprano basca Ainhoa Arteta. Aquesta família va acollir Arteta de petita en les primeres edicions del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que aquest any se celebra del 25 al 28 de juliol a Castellbell i el Vilar. La fotografia, captada a Sant Fruitós de Bages, és just després de l’actuació de la soprano basca, en què es va produir un breu però intens retrobament amb la família que la va acollir a principis de la dècada dels 80. Tant al Franciscu com a l’Agneta els ha fet molta il·lusió retrobar-se amb l’Ainhoa Arteta, que recordava perfectament la seva estada a Castellbell i el Vilar en les primeres edicions del festival. Arteta va ser a Castellbell i el Vilar formant part de la coral que dirigia el seu pare i en la qual va fer les primeres passes en el terreny artístic.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s