Els alcaldes del Bages també es desmarquen de la nova comarca del Montserratí.


Text i Foto d’ arxiu :Pere Sánchez

Montsrerratí

Si la setmana passada va ser la secció comarcal d’ERC del Bages qui es va desmarcar d’una nova comarca del Montserratí, ara han sigut els alcaldes dels 5 municipis del Bages sud (Castellgalí, Sant Vicenç de Castellet,Castellbell i el Vilar, Marganell i Monistrol de Montserrat) qui també es desmarquen de la creació de la nova comarca.

Els alcaldes dels municipis afectats lamenten haver-se assabentat pels mitjans de comunicació, ja que “El tema no ha arribat a nivell de la ciutadania, tot i així diuen que se senten més bagencs, i per tant, és vàlida la pertinença de l’actual comarca”.

Els alcaldes diuen que els seus municipis està lluny dels municipis del Baix Llobregat i que administrativament els hi pertoca El Bages per proximitat i de serveis, tot i així no cal confondre territori amb comarca. “Una cosa és sentir-te Montserratina per la proximitat amb la comarca i un altre tenir nexos administratius com a comarca, amb la qual no ens sentim identificats. A més, dividir el territori té un cost i mantenir més ens comarcals a Catalunya és molt difícil”, diu l’Alcaldessa Montserrat Badia.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s