Els alcaldes del Bages també es desmarquen de la nova comarca del Montserratí.

Text i Foto d’ arxiu :Pere Sánchez

Montsrerratí

Si la setmana passada va ser la secció comarcal d’ERC del Bages qui es va desmarcar d’una nova comarca del Montserratí, ara han sigut els alcaldes dels 5 municipis del Bages sud (Castellgalí, Sant Vicenç de Castellet,Castellbell i el Vilar, Marganell i Monistrol de Montserrat) qui també es desmarquen de la creació de la nova comarca.

Els alcaldes dels municipis afectats lamenten haver-se assabentat pels mitjans de comunicació, ja que “El tema no ha arribat a nivell de la ciutadania, tot i així diuen que se senten més bagencs, i per tant, és vàlida la pertinença de l’actual comarca”.

Els alcaldes diuen que els seus municipis està lluny dels municipis del Baix Llobregat i que administrativament els hi pertoca El Bages per proximitat i de serveis, tot i així no cal confondre territori amb comarca. “Una cosa és sentir-te Montserratina per la proximitat amb la comarca i un altre tenir nexos administratius com a comarca, amb la qual no ens sentim identificats. A més, dividir el territori té un cost i mantenir més ens comarcals a Catalunya és molt difícil”, diu l’Alcaldessa Montserrat Badia.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada