Netegen el rec del Burés a Castellbell i el Vilar.

Text: Laura Novo
Foto CEDIDA

Neteja canal del Burés

Aquests dies s’ha procedit a buidar el canal del Rec del Burés, per tal de fer una neteja, ja que feia molts anys que una operació d’aquest tipus no es feia. Una petita excavadora neteja tot el canal per retirar tota la brossa que s’hi ha acumulat durant molts anys.

Alguns veïns encara recorden aquells estius en que quan els treballadors de la fàbrica feien vacances, s’aprofitava per buidar el canal del rec i netejar-lo; llavors ho feien alguns treballadors amb unes pales i recollien molt material que havia estat arrossegat pel mateix riu.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada