Comencen a asfaltar la travessera C1411a, a Castellbell i el Vilar.

Text i Foto:Pere Sánchez

  • Les obres es perllongaran fins dissabte.

Asfaltat c1411a

Aquest dimarts 25 de Juliol al matí, va començar les tasques d’asfaltat a la travessera C-1411a (del Burés fins a l’hostal Nou), a Castellbell i el Vilar. Els treballs se centren ara al Burés, on està senyalitzat i es dóna pas als vehicles que circulen per un sol carril, on dos operaris s’encarreguen a regular el trànsit.

A mesura que vaguin passant els dies i fins dissabte, aquestes tasques s’aniran fent per tota la travessera fins a l’Hostal Nou; de fet l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha col·locat senyalització de “Prohibit aparcar” per tot el Borràs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.