Substitueixen un contenidor de cartó avariat al borràs

Text: Laura Novo

Fotos: Pere Sánchez

  • El camió, que havia de descarregar els cartons de dins del contenidor, no ho ha poder fer perquè una comporta de sota, estava girada.

Contenidors plens

Ja fa dies que el contenidor de cartó, que està col·locat al costat de la plça Valentí Puig (Borràs), a Castellbell i el Vilar, està totalment ple i la gent va deixant els cartrons al seu voltant, tal com es veu a la fotografia.

Aquest dimarts, com cada setmana a primera hora del matí, i de manera puntual, va venir el camió que fa les tasques de descarregar els cartrons del contenidor; no ho ha poder fer, ja que una comporta de sota estava girada i això implicava que quan elevessin fins al camió, parcialment o totalment la càrrega, hauria d’anar a terra i per curar-se en salut, no ho van tocar.

Contenidor Avariat

Els operaris van carregar cap al camió tot el cartronatge que hi havia al voltant i deixant lliure la vorera, al pas de vianants.

A la tarda canvien de contenidor

A la tarda es va procedir a canviar el contenidor de cartó avariat per un altre de rectangular i de més capacitat que l’anterior, d’aquesta manera se solucionava un problema sorgit fa dies.

Contenidor Nou

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada