02/06/2020

Avisen als bombers confonen fum per pols d’unes obres de l’estació del nord de Castellbell i el Vilar

Text Pere Sánchez
El passat dimecres als voltants de les 9 del matí una dotació dels bombers de la Generalitat de Catalunya del parc de Manresa, es va desplaçar fins a l’estació del nord (RENFE/ADIF), ja que havien estat alertats de què algú havia vist una columna de fum visible des de l’esmentat indret.

Un cop els efectius hi van arribar al lloc dels fets, es van trobar que no hi havia cap incendi als voltants de l’estació i que el suposat fum era res més que pols d’uns treballs d’unes maquinàries que hi treballen allà i que consisteixen a trencar les travesseres de les vies de ciment que han estat substituïdes per altres de noves que és col·loquen al llarg del recorregut fins a Terrassa o a Manresa.

En conseqüència d’aquestes tasques, s’aixeca molta pols que al matí sobretot a primera hora amb els rajos solars es fa molt visible pel Borràs i part de la Bauma en canvi al migdia o a la tarda la pols ja no es veu tant .

ES dona la circumstància que aquests dies d’altes temperatures ens trobàvem en alerta per possibles incendis a tot el territori.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: