Avisen als bombers confonen fum per pols d’unes obres de l’estació del nord de Castellbell i el Vilar


Text Pere Sánchez
El passat dimecres als voltants de les 9 del matí una dotació dels bombers de la Generalitat de Catalunya del parc de Manresa, es va desplaçar fins a l’estació del nord (RENFE/ADIF), ja que havien estat alertats de què algú havia vist una columna de fum visible des de l’esmentat indret.

Un cop els efectius hi van arribar al lloc dels fets, es van trobar que no hi havia cap incendi als voltants de l’estació i que el suposat fum era res més que pols d’uns treballs d’unes maquinàries que hi treballen allà i que consisteixen a trencar les travesseres de les vies de ciment que han estat substituïdes per altres de noves que és col·loquen al llarg del recorregut fins a Terrassa o a Manresa.

En conseqüència d’aquestes tasques, s’aixeca molta pols que al matí sobretot a primera hora amb els rajos solars es fa molt visible pel Borràs i part de la Bauma en canvi al migdia o a la tarda la pols ja no es veu tant .

ES dona la circumstància que aquests dies d’altes temperatures ens trobàvem en alerta per possibles incendis a tot el territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.