Un veí del Barri de la Bauma (Castellbell i el Vilar) es queixa de que li aboquin runa a casa seva.


Text i Fotos: Pere Sánchez
Veí Bauma_abocador_3
 
L’Albert Camps és un veí de la Bauma de tota la vida i té 90 anys, va nèixer al Carrer Riera, conegut com l’extranger, i ara viu al davant del Centre Cívic de la Bauma; el seu malson va començar abans d’aquest estiu, quan li van abocar runa a prop de la galeria de casa seva i que és de la seva propietat.
 
L’Albert ens explica que hi va anar a parlar amb l’ Ajuntament sobre aquest tema i veure com es podia solucionar. “Llavors no hi havia tanta runa com ara” ens diu que “Fins a dues vegades hi van venir els Guardies Municipals”. “Van venir a fer fotos de l’abocador, i com pot veure, tot segueix igual, l’Ajuntament sembla que amagui el cap sota l’ala.”
Veí Bauma_abocador_2
 
L’ Albert demana la retirada de la runa, ja que hi ha el risc, “Que si venen fortes pluges, la runa acumulada faci de tapadora de les aigües i inundi no només casa meva, si no les de prop de casa”. I també ho demana perquè ho han abocat dins de la seva propietat. “Si la cosa segueix igual, em veuré obligat a consultar un advocat, el que és meu, és meu, i tinc els meus drets”
 
L’Albert només vol que aquest malson s’acabi aviat i no li acumulin més runa, “Només demano això”.
Veí Bauma_abocador_1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.