Un nou foc al Bages ara a Navarcles que està estabilitzat


Text i fotos: Bombers Gencat
  •   Un cop estabilitzat l’incendi, el Servei Català de Trànsit informa que s’ha reobert l’N-141c a Calders
     
  •  El municipi de Calders manté activat el seu PAM, segons Protecció Civil

Incendi Navarcles Agost 2017

 

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 18.57 hores, l’incendi de vegetació forestal que s’ha produït aquesta tarda, als volts de les 17.00 hores a la zona del polígon industrial Camí de l’Angle a Navarcles.

Segons les darreres informacions dels Bombers, el foc hauria afectat l’exterior d’una granja sense activitat i, d’acord amb les dades facilitades pel cos d’Agents Rurals, haurien cremat unes 12,2 hectàrees de vegetació forestal.Per motius operatius, s’ha demanat el tall del subministrament elèctric a la zona de l’incendi.

Incendi Navarcles Agost 2017_2

 

El Servei Català de Trànsit, informa que, un cop estabilitzat l’incendi, s’ha reobert al trànsit la carretera N-141c entre els quilòmetres 10 i 25 a Calders.

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi amb 25 dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. A més dels Bombers de la Generalitat, al lloc també treballen 13 patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra, 5 patrulles del Cos d’Agents Rurals, 6 unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal de la zona i, amb caràcter preventiu, 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

La Direcció General de Protecció Civil informa que el municipi de Calders manté activat el seu Pla d’Emergències Municipal per risc d’incendi i que ha estat en contacte amb els municipis de Navarcles i Calders.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.