Castellbell i el Vilar aconsegueix el distintiu de la Finestreta Única Empresarial

Text: AjCBV

  • L’Ajuntament obté el reconeixement després d’haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l’activitat econòmica es puguin tramitat a partir d’una finestra única

 

Castellbell i el Vilar ha aconseguit el distintiu de la Finestreta Única Empresarial. Aquest reconeixement ha estat atorgat pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El distintiu reconeix l’esforç de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar per haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l’accés i l’exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i gestionar pels canals habilitats per la Finestreta Única Empresarial.

 

Compliment de la llei

El Parlament de Catalunya va aprovar l’any passat la Llei 16/2015 de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica. La norma té com a objectiu final fomentar l’activitat econòmica, reduir els tràmits administratius i millorar la transparència. La Finestreta Única Empresarial és una de les eines previstes per la llei que es posen a l’abast dels ajuntaments i que Castellbell i el Vilar ha impulsat amb èxit.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada