El XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana es presenta a la Universitat Catalana d’Estiu

  • La Fundació Alsina Bofill de l’Institut d’Estudis Catalans i la Fundació Althaia organitzen el Congrés, que se celebrarà a Manresa els dies 20 i 21 d’octubre

UCE

En el marc de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent d’aquest mes d’agost es va presentar el XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, que organitza la Fundació Alsina Bofill de l’Institut d’Estudis Catalans i la Fundació Althaia i que se celebrarà a Manresa els dies 20 i 21 d’octubre.

La presentació va comptar amb la participació d’Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències com a representant de la Fundació Alsina Bofill, i el Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial de la Fundació Althaia de Manresa. Durant l’acte es va fer un repàs històric dels congressos, es va presentar el programa del XX Congrés i es van plantejar els reptes de futur que caldrà discutir i aprovar a Manresa.

L’objectiu de la Fundació Universitat Catalana d’Estiu és ser un punt de trobada arrelat al territori dels Països Catalans, capdavanter, innovador, emprenedor, atent al desenvolupament de la societat del coneixement, que vetlli per la promoció i coneixement de les llengües catalana i occitana.

 

.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada