El XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana es presenta a la Universitat Catalana d’Estiu


  • La Fundació Alsina Bofill de l’Institut d’Estudis Catalans i la Fundació Althaia organitzen el Congrés, que se celebrarà a Manresa els dies 20 i 21 d’octubre

UCE

En el marc de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent d’aquest mes d’agost es va presentar el XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, que organitza la Fundació Alsina Bofill de l’Institut d’Estudis Catalans i la Fundació Althaia i que se celebrarà a Manresa els dies 20 i 21 d’octubre.

La presentació va comptar amb la participació d’Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències com a representant de la Fundació Alsina Bofill, i el Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial de la Fundació Althaia de Manresa. Durant l’acte es va fer un repàs històric dels congressos, es va presentar el programa del XX Congrés i es van plantejar els reptes de futur que caldrà discutir i aprovar a Manresa.

L’objectiu de la Fundació Universitat Catalana d’Estiu és ser un punt de trobada arrelat al territori dels Països Catalans, capdavanter, innovador, emprenedor, atent al desenvolupament de la societat del coneixement, que vetlli per la promoció i coneixement de les llengües catalana i occitana.

 

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.