Castellbell i el Vilar podria tenir espai habilitat per votar en el Referèndum.


 Text: Laura Novo

Encara que l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar no respongui a la sol·licitud de cessió de locals municipals per la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre per part de la Generalitat de Catalunya, no farà falta, ja que el lloc habitual on es fan totes les eleccions normals és de propietat d‘aquesta última.

L’Alcaldessa Montserrat Badia ha dit que es podria votar en el col·legi electoral habitual sempre que el Departament d’Ensenyament els hi autoritzi, però en el cas que es sol·licités un local municipal, l’Ajuntament convocaria un ple municipal per debatre el tema Al tractar-se d’un tema mancomunat, ho hauríem d’abordar tots els partits en representació municipal“.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s