Castellbell i el Vilar podria tenir espai habilitat per votar en el Referèndum.


 Text: Laura Novo

Encara que l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar no respongui a la sol·licitud de cessió de locals municipals per la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre per part de la Generalitat de Catalunya, no farà falta, ja que el lloc habitual on es fan totes les eleccions normals és de propietat d‘aquesta última.

L’Alcaldessa Montserrat Badia ha dit que es podria votar en el col·legi electoral habitual sempre que el Departament d’Ensenyament els hi autoritzi, però en el cas que es sol·licités un local municipal, l’Ajuntament convocaria un ple municipal per debatre el tema Al tractar-se d’un tema mancomunat, ho hauríem d’abordar tots els partits en representació municipal“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.