Castellbell i el Vilar debat Les pensions i l’estat de benestar a la Catalunya del Futur

Text i Fotos: Pere Sánchez

Josep Camprubí_1

Aquest divendres 8 de setembre, es va fer al Casal del Pensionista de Castellbell i el Vilar, una xerrada amb el títol “Les pensions i l’estat de benestar a la Catalunya del Futur”que va anar a càrrec d’en Josep Camprubí i organitzat per Castellbell per la Independència.

Camprubí va explicar que la xerrada era una de la trentena que se’n fan durant el mes de Setembre a la comarca del Bages i pretén explicar la situació real pel que fa a les pensions.

Josep Camprubí_2Va començar exposant que la crisi econòmica ha fet que a Espanya hi hagués molt d’atur i fruit d’això es deixava de cotitzar a la Seguretat Social, a més de reduir ingressos a l’estatel deute s’anava acumulant i que aquest problema seguirà durant molts anys, ja que avui dia, els contractes no són de llarga durada ni tampoc hi ha tants fixos com anys enrere. Un altre problema a afegir és que la població cada dia s’envelleix més fruit del baby boom.

Un assistent va fer preguntes que no anaven del tema tractat, la resta d’assistents el van respondre correctament els seus dubtes.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.