Emotiva marxa de Torxes a Castellbell i el Vilar.

Text i Fotos: Pere Sánchez

Marxa de torxes 2017_1

Aquest diumenge 10 de setembre, al vespre, s’ha celebrat a Castellbell i el Vilar, la setena Marxa de torxes per la independència, que va congregar molta mes gent que altres anys.

La marxa va començar a 2/4 de 8 del vespre, des de la Plaça Valentí Puig, i han fet l’habitual recorregut fins al Vilar. Un cop, allà els nous representats del pubillatge de Castellbell i el vilar han fet un petit discurs i tot seguit, en Genís Frontera, ha llegit el manifest d’enguany.

Marxa de torxes 2017_2

L’acte ha acabat amb l’Himne Nacional de Catalunya, i un sopar a la mateixa Plaça de l’església del Vilar. Entre els assistents hi havia presència internacional: Un matrimoni d’Austràlia i una noia Filipina, que s’han quedat sorpresos i emocionats en veure aquest moment històric.

Marxa de torxes 2017_3

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada