L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar rep l’advertiment del Delegat del Govern, Enric Millo, perquè no se celebri el referèndum de l’1 d’Octubre.

Text: Pere Sánchez
L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar ha rebut una notificació d’advertiment del Delegat del Govern de Madrid a Catalunya, Enric Millo, per tal que no se celebri cap acte relacionat ni el mateix referèndum de l’1 d’Octubre.

La notificació s’ha fet seguint les instruccions del Tribunal Constitucional i que ha estat enviada als 947 Alcaldes de Catalunya entre els quals hi ha la mateixa Alcaldessa, Montserrat Badia, i que diu: “se’ls adverteix a tots ells el seu deure d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa o eludir qualsevol suspensió acordada” més abaix de la mateixa explica que en cas de no complir amb el dictamen del TC, “Comminant-los sobre les eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en les que poguessin incórrer en cas de no atendre aquest requeriment”.

Advertiment TC Alcaldes R 10
No votes yet.
Please wait...

One Reply to “L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar rep l’advertiment del Delegat del Govern, Enric Millo, perquè no se celebri el referèndum de l’1 d’Octubre.”

  1. Aquesta, no es la democracia que destjo per el meu pais

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada