L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar rep l’advertiment del Delegat del Govern, Enric Millo, perquè no se celebri el referèndum de l’1 d’Octubre.


Text: Pere Sánchez
L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar ha rebut una notificació d’advertiment del Delegat del Govern de Madrid a Catalunya, Enric Millo, per tal que no se celebri cap acte relacionat ni el mateix referèndum de l’1 d’Octubre.

La notificació s’ha fet seguint les instruccions del Tribunal Constitucional i que ha estat enviada als 947 Alcaldes de Catalunya entre els quals hi ha la mateixa Alcaldessa, Montserrat Badia, i que diu: “se’ls adverteix a tots ells el seu deure d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa o eludir qualsevol suspensió acordada” més abaix de la mateixa explica que en cas de no complir amb el dictamen del TC, “Comminant-los sobre les eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en les que poguessin incórrer en cas de no atendre aquest requeriment”.

Advertiment TC Alcaldes R 10

One thought on “L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar rep l’advertiment del Delegat del Govern, Enric Millo, perquè no se celebri el referèndum de l’1 d’Octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.