La 7 edició de la Transenyera transcorre en un ambient festiu i participatiu.


Text Laura Novo
Fotos Pere Sánchez

Transenyera2017_0

Castellbell i el Vilar va viure aquest dilluns 11 de setembre, al matí, la tradicional Transenyera, que enguany arribava a la seva setena edició. A diferència d’altres anys, enguany s’ha fet una cursa de 14,5 quilòmetres i una caminada amb un nou recorregut que va fer descobrir els indrets del poble als caminaires.

A primeres hores del matí, van anar començar arribant corredors que recollien els seus dorsals i la polsera, i ja a dos quarts de 9, es va donar la sortida amb el tret dels Trabucaires, els corredors es van enfilar cap al Vilar i seguir el recorregut fins a arribar al Pont Vell.

Transenyera2017_2

A una 1 hora i 17 minuts, arribava el primer corredor masculí i a poc a poc, anaven arribant corredors que van poder gaudir d’un bon esmorzar que ja tenien preparat, i ja a dos quarts d’11, es va fer l’entrega de premis donant per finalitzada la cursa d’enguany i de pas preparar la de l’any vinent.

Transenyera2017_3Transenyera2017_4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.