La 7 edició de la Transenyera transcorre en un ambient festiu i participatiu.


Text Laura Novo
Fotos Pere Sánchez

Transenyera2017_0

Castellbell i el Vilar va viure aquest dilluns 11 de setembre, al matí, la tradicional Transenyera, que enguany arribava a la seva setena edició. A diferència d’altres anys, enguany s’ha fet una cursa de 14,5 quilòmetres i una caminada amb un nou recorregut que va fer descobrir els indrets del poble als caminaires.

A primeres hores del matí, van anar començar arribant corredors que recollien els seus dorsals i la polsera, i ja a dos quarts de 9, es va donar la sortida amb el tret dels Trabucaires, els corredors es van enfilar cap al Vilar i seguir el recorregut fins a arribar al Pont Vell.

Transenyera2017_2

A una 1 hora i 17 minuts, arribava el primer corredor masculí i a poc a poc, anaven arribant corredors que van poder gaudir d’un bon esmorzar que ja tenien preparat, i ja a dos quarts d’11, es va fer l’entrega de premis donant per finalitzada la cursa d’enguany i de pas preparar la de l’any vinent.

Transenyera2017_3Transenyera2017_4

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s