Editorial : El nou curs que ha començat.

Text i Foto: Pere Sánchez
Altar Rambles Agost 2017
L’inici del curs escolar és l’equivalent a l’inici d’un any nou, amb nous companys ,retrobaments després de l’estiu, estrena de material escolar i moltes més.
 
Avui, que tot just fa un mes dels atemptats que ens van sacsejar a la nostra pròpia societat, cal dir que és el moment que als alumnes, a part d’aprendre moltes coses, tots hem d’estar preparats per aprendre una cosa que fins ara desconeixíem.
 
Els hem de dir que junts podem conviure junts en pau en harmonia, conèixer i saber la cultura de cadascú i que allò que jo vaig veure a les rambles plenes d’espelmes, ossets de peluix, missatges de suport, etc etc, és una lliçó que hem d’aprendre junts, encara que ens emocionem.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada