02/06/2020

Més d’un centenar de castellvilarencs/ques, al costat de la democràcia.

Text i Fotos:Pere Sánchez

Concentració 20-S 2017_1.jpg

Aquest dimecres 20 de setembre, a les 20 hores, s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, una concentració pacífica per fer costat a les institucions locals, Catalanes i mitjans de comunicació, que aquests dies han rebut una forta repressió per part de l’Estat Espanyol.

Concentració 20-S 2017_2.jpg

La concentració ha aplegat a més d’un centenar de persones, que s’han posat a banda i banda de la carretera (tallada al trànsit que s’ha desviat per l’avinguda Catalunya) que durant prop de mitja hora, anaven cantant Els segadors, Volem Votar, i crits d’independència .

Finalment hi ha hagut la lectura del manifest, que l’han llegit Carles Miras i Maria Masats, donant per finalitzat l’acte.

Concentració 20-S 2017_3

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: