02/06/2020

L’escola bressol municipal de Castellbell i el Vilar estrena un nou servei gratuït per a infants de 0 a 3 anys

Text i Foto: AJ CBV

    • La ‘Bebeteca’ proposa un espai d’aprenentatge per a les famílies i els infants a través del joc, la lectura i la relaxació.

 

  • El servei obre cada tarda de 3 a 6 i no cal que els infants estiguin inscrits a la llar d’infants municipal

 

 espai_bebeteca

L’escola bressol municipal ‘Colors’ de Castellbell i el Vilar ha estrenat aquest mes de setembre un nou servei gratuït adreçat a infants de 0 a 3 anys. La Bebeteca ofereix un espai d’aprenentatge per a les famílies i els infants a través del joc, la lectura i la relaxació. Es podrà escoltar música, explicar contes, fer titelles, etc.

 

Horaris

L’espai obre cada tarda de dilluns a divendres de les tres a les sis de la tarda. El servei és gratuït i universal perquè també s’adreça als infants que no estan inscrits a la llar d’infants municipal. El centre s’ubica a l’Avinguda Catalunya, 171, i el telèfon de contacte és el 93 834 02 62.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: