Resultats del 1-O/Referèndum a Castellbell i el Vilar

Text: Castellbell X l’independència

Després d’una llarga jornada electoral i refrendària, amb moltes traves, impediments i repressió per per de l’Estat, informem que el resultats del Referèndum sobre la Independència a Castellbell i el Vilar, tenint en compte que va haver-hi una última urna que va ser precintada per evitar la repressió i la destrucció de l’escola per la Guàrdia Civil, és el següent:

SÍ – 1.632 VOTS
NO – 139 VOTS
BLANCS – 24 VOTS
NULS – 6 VOTS

VOTS TOTALS EMESOS: 1.801

Enhorabona a tot el poble i a tota la ciutadania que va exercir el seu dret democràtic de venir al col·legi electoral, indiferentment del sentit del seu vot. Gràcies a totes les persones que van fer realitat el Referèndum a Castellbell i el Vilar i màxima solidaritat amb les 844 víctimes de la repressió perpetrada per l’Estat espanyol.

Felicitats a tothom i seguirem lluitant, més que mai.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada