Una cinquantena de veïns de Castellbell i el Vilar demanen l’alliberament dels Jordis


Text: Pere Sànchez

Fotos Maria Vilarmau

Concentració alliberament Jordis_2

Aquest dimarts 17 d’octubre, a les 12 del migdia, una cinquantena de veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar, s’han concentrat davant de l’Ajuntament, per demanar l’inmediat alliberament dels dos presidents: el de l’ANC, Jordi Sànchez, i el d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats per ordre de l’Audiència Nacional, pels fets del 20 i 21 de Setembre de 2017.

Durant la concentració, s’ha llegit el manifest de l’Associació Catalana de Municipis, en la que es diu: 

“Ahir, l’Estat espanyol va tornar a creuar una línia vermella en qualsevol democràcia a l’Europa del segle XXI. Empresonar els presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana per manifestar-se pacíficament i donar veu al poble, posa en greu risc els valors democràtics que crèiem que eren la base de la Constitució de 1978.” i conclou que “Empresonar representants de la societat civil forma part de l’estratègia de l’Estat per tensar, crispar i radicalitzar un conflicte polític. L’objectiu final és desactivar tota la societat civil. Volen dividir-nos com a poble i trencar la nostra cohesió social. No ho permetrem i no ho aconseguiran. Som un sol poble unit i conjurat per blindar la democràcia i la llibertat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.