El 8è Seminari de Bioètica de la Fundació Althaia de Manresa, tractarà el tema ‘Més medicina, sempre és millor?

• La jornada se celebrarà aquest dijous, 19 d’octubre, a la sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu

Més medicina, sempre millor? és el títol del 8è Seminari de Bioètica que se celebrarà aquest dijous a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. L’acte està organitzat pel Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) de la Fundació Althaia conjuntament amb la Societat Catalana de Bioètica i té per objectiu reflexionar sobre aspectes com el sobrediagnòstic, el sobretractament i l’ús de recursos amb eficàcia i efectivitat, així com plantejar un possible canvi de paradigma cap a una visió més global i centrada en les preferències i necessitats de la persona.

La jornada comptarà amb la participació del Dr. Andreu Segura, vocal del Consell Assessor de Salut Pública i del Comitè de Bioètica del Departament de Salut; el Dr. Bernabé Robles, president del Comitè d’Ètica del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, i el Dr. Jordi Varela, consultor especialitzat en gestió clínica, entre d’altres professionals relacionats amb la bioètica.

El seminari tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les 14:45 hores. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada