El 8è Seminari de Bioètica de la Fundació Althaia de Manresa, tractarà el tema ‘Més medicina, sempre és millor?


• La jornada se celebrarà aquest dijous, 19 d’octubre, a la sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu

Més medicina, sempre millor? és el títol del 8è Seminari de Bioètica que se celebrarà aquest dijous a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. L’acte està organitzat pel Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) de la Fundació Althaia conjuntament amb la Societat Catalana de Bioètica i té per objectiu reflexionar sobre aspectes com el sobrediagnòstic, el sobretractament i l’ús de recursos amb eficàcia i efectivitat, així com plantejar un possible canvi de paradigma cap a una visió més global i centrada en les preferències i necessitats de la persona.

La jornada comptarà amb la participació del Dr. Andreu Segura, vocal del Consell Assessor de Salut Pública i del Comitè de Bioètica del Departament de Salut; el Dr. Bernabé Robles, president del Comitè d’Ètica del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, i el Dr. Jordi Varela, consultor especialitzat en gestió clínica, entre d’altres professionals relacionats amb la bioètica.

El seminari tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les 14:45 hores. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.