Castellbell i el Vilar viurà una castanyada amb actes per a tots els públics.


22728954_1288437651261699_3812555122658991336_n

Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar 

  • La nit del 31 d’octubre hi haurà ball al Burés, mentre que el primer dissabte de novembre es programarà el ‘Bosc de la por’

Castellbell i el Vilar ho té tot a punt per a viure una castanyada amb activitats per a tots els públics. El dimarts 31 d’octubre es programarà la Castanyada popular al Burés. A partir de les 11 de la nit hi haurà venda de castanyes i coca amb xocolata desfeta a càrrec dels alumnes del SES Bages Sud. Els nens i nenes també podran gaudir dels inflables. El DJ mclaret posarà la música amb una disco ball amb els èxits dels 80 i 90. Una vetllada que compta amb la participació de l’Associació Fills i Amics del Burés.

Primers actes

Els actes començaran aquesta setmana. Aquest dijous a les 7 de la tarda hi haurà la xerrada divulgativa Novetats astronòmiques, a la Biblioteca Maria Malla, i dissabte, el nucli de Sant Cristòfol es programa l’Oktoberfest.

‘Bosc de la por’

bosc por

Els actes es completaran el primer dissabte de novembre amb el Bosc de la por. L’Agrupació Teatral i Cultural de Castellbell i el Vilar proposa un recorregut terrorífic a partir de les 8 del vespre. La sortida serà des de la Piscina Municipal i tindrà un preu únic de tres euros. Hi haurà servei de bar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.