Castellbell i el Vilar viurà una castanyada amb actes per a tots els públics.

22728954_1288437651261699_3812555122658991336_n

Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar 

  • La nit del 31 d’octubre hi haurà ball al Burés, mentre que el primer dissabte de novembre es programarà el ‘Bosc de la por’

Castellbell i el Vilar ho té tot a punt per a viure una castanyada amb activitats per a tots els públics. El dimarts 31 d’octubre es programarà la Castanyada popular al Burés. A partir de les 11 de la nit hi haurà venda de castanyes i coca amb xocolata desfeta a càrrec dels alumnes del SES Bages Sud. Els nens i nenes també podran gaudir dels inflables. El DJ mclaret posarà la música amb una disco ball amb els èxits dels 80 i 90. Una vetllada que compta amb la participació de l’Associació Fills i Amics del Burés.

Primers actes

Els actes començaran aquesta setmana. Aquest dijous a les 7 de la tarda hi haurà la xerrada divulgativa Novetats astronòmiques, a la Biblioteca Maria Malla, i dissabte, el nucli de Sant Cristòfol es programa l’Oktoberfest.

‘Bosc de la por’

bosc por

Els actes es completaran el primer dissabte de novembre amb el Bosc de la por. L’Agrupació Teatral i Cultural de Castellbell i el Vilar proposa un recorregut terrorífic a partir de les 8 del vespre. La sortida serà des de la Piscina Municipal i tindrà un preu únic de tres euros. Hi haurà servei de bar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada