Missatge de l’ Alcaldessa de Castellbell i el Vilar a tots els Castellvilarencs/ques


Castellbell i el Vilar, a 3 de novembre de 2017

 

La decisió d’ahir de l’Audiència Nacional, d’empresonar al Vicepresident Oriol Junqueras i 7 Consellers del govern català ha de ser condemnada com una escalada innecessària i inapropiada del conflicte. Aquest fet destrueix tots els intents honestos de qui ostenta responsabilitats a Catalunya i de tots aquells que van tenir el coratge de promoure una solució política, inclús sota unes circumstàncies tan difícils.

 

 

No hi haurà solució a la crisi si els polítics democràticament escollits són enviats a la presó. Ha de dir-se de nou, i molt clarament que no hi ha forma legalista (i judicial) per reconduir la situació.

 

 

Si les eleccions del dia 21 de desembre han de facilitar el camí de l’entesa i solució política del conflicte, les persones detingudes i empresonades han de ser alliberades immediatament. És una llàstima pel nostre país que els càrrecs electes estiguin a la presó preventiva com a presos polítics.

 

 

Ens cal sinceritat, valentia i voluntat per trobar una solució. Espero que entre tots/es la trobem.

 

 

 

 

Montserrat Badia Moreno

Alcaldessa de Castellbell i el Vilar

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.