Zenobita edicions edita el llibre L’Estel que més brilla, un conte sobre una història real


Text I foto : Zenobita Edicions

 

  • Aquest conte parla sobre la pèrdua d’una persona estimada, però explicat de manera amable i bonica.

L' estel que més brilla

Text: Margarida Picart i Planella I·lustracions: Núria Viladés i Torradas Pàgines: 24

Format: 23x21cm (tapa dura) ISBN: 978-84-946788-5-1 PVP: 12€

 

Per encàrrec de la família Picart-Balcells, Zenobita edicions ha publicat el conte L’Estel que més brilla, escrit per Margarida Picart i Planella i il·lustrat per Núria Viladés i Torradas.L’Estel que més brilla és un conte amable sobre una història real: la pèrdua d’una persona estimada, una filla.

Com diu l’autora del text, Margarida Picart, és un relat per a totes les persones que els agradin les històries que tant poden ser veritat com mentida i que valoren també que siguin boniques, encara que es refereixin a una situació trista.

La Marta, el personatge del conte, és una nena preciosa que un dia mentre ballava va caure en un son profund fins que L’estel més brillant de tots la va enlairar cel amunt. Allà dalt el busquen les persones enyorades que la coneixien i estimaven.Els dibuixos que acompanyen el text són de Núria Viladés, una mestra d’escola capaç de despendre sensibilitat i generositat per il·lustrar aquesta història tan delicada i bonica.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s