Zenobita edicions edita el llibre L’Estel que més brilla, un conte sobre una història real


Text I foto : Zenobita Edicions

 

  • Aquest conte parla sobre la pèrdua d’una persona estimada, però explicat de manera amable i bonica.

L' estel que més brilla

Text: Margarida Picart i Planella I·lustracions: Núria Viladés i Torradas Pàgines: 24

Format: 23x21cm (tapa dura) ISBN: 978-84-946788-5-1 PVP: 12€

 

Per encàrrec de la família Picart-Balcells, Zenobita edicions ha publicat el conte L’Estel que més brilla, escrit per Margarida Picart i Planella i il·lustrat per Núria Viladés i Torradas.L’Estel que més brilla és un conte amable sobre una història real: la pèrdua d’una persona estimada, una filla.

Com diu l’autora del text, Margarida Picart, és un relat per a totes les persones que els agradin les històries que tant poden ser veritat com mentida i que valoren també que siguin boniques, encara que es refereixin a una situació trista.

La Marta, el personatge del conte, és una nena preciosa que un dia mentre ballava va caure en un son profund fins que L’estel més brillant de tots la va enlairar cel amunt. Allà dalt el busquen les persones enyorades que la coneixien i estimaven.Els dibuixos que acompanyen el text són de Núria Viladés, una mestra d’escola capaç de despendre sensibilitat i generositat per il·lustrar aquesta història tan delicada i bonica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.