L’expresident de la Generalitat Artur Mas obrirà una sessió de Networking a Castellbell i el Vilar el 17 de novembre.

Text: AJ CBV/Foto Arxiu :Pere Sánchez

  • L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, participarà a l’obertura en una matinal lúdica-empresarial que vol ajudar a generar oportunitats al territori

Artur Mas

Castellbell i el Vilar manté obertes les darreres inscripcions per participar a la tercera jornada de networking del municipi divendres 17 de novembre. Aquest any la trobada, que compta amb l’organització de l’APAE i del propi Ajuntament de Castellbell i el Vilar, fa un pas endavant i potenciarà la part lúdica ja que tindrà lloc al circuit de velocitat de Can Padró. L’obertura anirà a càrrec de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i tot seguit es comptarà  amb la intervenció de Mònica Mendoza, ponent de referència en el sector de l’emprenedoria i l’empresa. La jornada, que pretén ajudar a generar oportunitats al territori, inclourà unes sessions de networking entre empresaris i activitats lúdiques (conducció drift, rutes en 4×4 i experiències de conducció ral·li).

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de tramitar a través del correu electrònic ‘granadosfm@diba.cat’ o bé el telèfon 93 828 38 62. S’esperen una seixantena de persones del teixit empresarial del territori.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada