L’expresident de la Generalitat Artur Mas obrirà una sessió de Networking a Castellbell i el Vilar el 17 de novembre.


Text: AJ CBV/Foto Arxiu :Pere Sánchez

  • L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, participarà a l’obertura en una matinal lúdica-empresarial que vol ajudar a generar oportunitats al territori

Artur Mas

Castellbell i el Vilar manté obertes les darreres inscripcions per participar a la tercera jornada de networking del municipi divendres 17 de novembre. Aquest any la trobada, que compta amb l’organització de l’APAE i del propi Ajuntament de Castellbell i el Vilar, fa un pas endavant i potenciarà la part lúdica ja que tindrà lloc al circuit de velocitat de Can Padró. L’obertura anirà a càrrec de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i tot seguit es comptarà  amb la intervenció de Mònica Mendoza, ponent de referència en el sector de l’emprenedoria i l’empresa. La jornada, que pretén ajudar a generar oportunitats al territori, inclourà unes sessions de networking entre empresaris i activitats lúdiques (conducció drift, rutes en 4×4 i experiències de conducció ral·li).

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de tramitar a través del correu electrònic ‘granadosfm@diba.cat’ o bé el telèfon 93 828 38 62. S’esperen una seixantena de persones del teixit empresarial del territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.