El CDR( Comitè de Defensa de la República) de Castellbell i el Vilar pinten un mural


Text i Foto: CDR CBV

IMG_1125

El CDR de Castellbell i el Vilar (ara Comitè de Defensa de la República), format per més d’una quarantena de persones de diverses ideologies, però compartint el desig de construir la República Catalana, s’ha organitzat en comissions per anar més enllà, i aprofitar el potencial de voluntaris compromesos per treballar pel poble. Una d’aquestes accions, s’ha concretat aquest dissabte 25 de novembre, pintant un mural de 6×4 metres, amb el lema “La Solidaritat és la Tendresa dels Pobles”, que inclou un skyline a la part inferior, representant els signes d’identitat més significatius del municipi. Hi ha previstes altres accions que properament s’aniran concretant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.