El CDR( Comitè de Defensa de la República) de Castellbell i el Vilar pinten un mural


Text i Foto: CDR CBV

IMG_1125

El CDR de Castellbell i el Vilar (ara Comitè de Defensa de la República), format per més d’una quarantena de persones de diverses ideologies, però compartint el desig de construir la República Catalana, s’ha organitzat en comissions per anar més enllà, i aprofitar el potencial de voluntaris compromesos per treballar pel poble. Una d’aquestes accions, s’ha concretat aquest dissabte 25 de novembre, pintant un mural de 6×4 metres, amb el lema “La Solidaritat és la Tendresa dels Pobles”, que inclou un skyline a la part inferior, representant els signes d’identitat més significatius del municipi. Hi ha previstes altres accions que properament s’aniran concretant.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s