Un centenar de persones es concentren davant de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar per demanar PROU als atacs feixistes.

Text i fotos: Pere Sánchez

Concentració antifeixisme2017_1.jpg

Aquest dimarts 12 de desembre a les 8 del vespre, un centenar de persones es van concentrar davant de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, per demanar PROU, als atacs feixistes que han rebut últimament veïns i veïnes.

Concentració antifeixisme2017_2.jpg

L’acte organitzat pel Comitè de Defensa de la República(CDR) de Castellbell i el Vilar, va consistir en una concentració d’uns cinc minuts, sense tallar la carretera, en què van desplegar una pancarta que hi deia «Fora Feixisme»; a més, van cridar «Jo també sóc perra separata» o «Els Carrers seran sempre nostres«

L’Acte va finalitzar amb El cant dels segadors.

Concentració antifeixisme2017_3

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada