Teatre 2017-18


Els Pastorets i el Poema de Nadal de l’Institut Bages Sud de Castellbell i el Vilar.

El Barracó-Digital

Els Pastorets i el Poema de Nadal de l’Institut Bages Sud

Per quart any consecutiu, els alumnes de l’Institut presentarem un nou espectacle nadalenc que comprendrà l’escenificació de dues obres: els Pastorets del Bages Sud i un muntatge poètic, visual i musical sobre el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. Una iniciativa en la qual participaran alumnes de tots els cursos del centre.

 Des de mitjans d’octubre, l’aula d’Arts Escèniques de 2n d’ESO estem treballant en una nova adaptació dels Pastorets del Bages Sud. Serà el tercer any, d’ençà del 2014, que els estudiants de teatre de 2n  representarem les peripècies de Rabadà, els pastors  i els Reis d’Orient camí a Betlem, amb aturada obligada a les calderes de l’Infern. Enguany, alguns alumnes de 1r i de 4t reforçaran l’aula escènica de 2n en les escenes corals, on no faltaran la música…

Ver la entrada original 169 palabras más

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s