Triple empat tècnic de Ciudadanos, JXC i ERC a Castellbell i el Vilar


Text i Fotos : Pere Sánchez

Fotos Votació Bel Olid: Particular

Eleccions 21D_1

 

Les eleccions al Parlament de Catalunya que es va celebrar el dijous 21 de desembre, es va desenvolupar amb molta normalitat a Castellbell i el Vilar, que tot i que es va fer en dia feiner, la gent hi va anar a votar per escollir als seus electes preferits.

Al migdia, la participació respecte al 27-S del 2015, era un punt per sota, però a partir de les 3 de la tarda, la participació va anar en augment, arribant al 65% (63% al 2015). Tot va anar amb molta normalitat sense cap incident; val a dir que hi havia vigilància policial, tant dels Mossos com de la Guàrdia Municipal. A les 8 del vespre la participació arribava al 79%.

 

Bel Olid vota a Castellbell i el Vilar

Biel Olid votant a Castellbell

La coneguda escriptora Bel Olid, i candidata num 6 per la CUP, va votar a Castellbell i el Vilar, on està empadronada i te família, abans de dipositar el seu vot es va fotografiar amb membres de la CUP i d’ERC del nostre poble, ja que ella coneix de sobres el nostre poble.

Biel Olid votant a Castellbell_1

Poc després, va anar a la mesa on li corresponia i va dipositar el vot.

A les 8 del vespre, la tradició del recompte.

Eleccions 21D_2

A les 20 hores, va començar el tradicional recompte de les paperetes, que com sempre, un cop tancat el col·legi electoral, on es van començar a comptar papereta per papereta que hi havia a l’urna de cada mesa de les 4 que disposava el poble.

Eleccions 21D_3

Resultats 100% escrutats a Castellbell i el Vilar.

Resultats Castellbell_3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.