Acció i Crispetes: A una galàxia molt llunyana…


Crítica sobre Stars Wars «l’Últim Jedi»

Text: Pere Sánchez

Fotos: Pixabay

Stars Wars l'últim Jedi

Aquestes festes nadalenques s’ha estrenat i amb notable èxit de taquillatge, la pel·licula « Stars Wars (episodi VIII), L’últim Jedi» i com és previsible, comença des del mateix punt que va acabar l’anterior (El Despertar de la Força) on Rey es troba amb el mestre Jedi Luke Skywalker .

La pel·lícula dura dues hores (la més llarga de tots els episodis fins ara). És entretinguda? Si , però cal que siguis un fan 100% perquè entenguis tota la trama on es coneixen algunes de les coses; el passat de Rey, a mi personalment, em va sorprendre la revelació que li fa Ben Solo/Kylo Ren (fill de Han Solo i Leia Skywalker) en plena lluita d’espases i el seu intent a passar pel cantó fosc.

Stars Wars

Però el film en si deixa un final molt obert de cara a l’episodi IX, que s’ha d’estrenar al 2019, plens de molts interrogants dels fans, es plantegen moltes preguntes sobre els protagonistes, ja que ha de tancar aquesta nova trilogia, la de la segona i tercera generació de la família Skywalker( la primera va ser amb Anakin/Dath Vader) .

Un ultim apunt: El film és un bon homenatge pòstum a l’actriu Carrie Fisher que va morir el 27 de desembre de l’any passat (Princesa/Capitana Leia) en aquesta pel·lícula i a diferència de One Roge, no ha fet falta la tecnologia i l’actriu surt pràcticament en tot l’episodi i amb l’incògnita de què passarà amb el següent. A més, al final dels títols de crèdit, hi apareix un recordatori d’aquest homenatge.

I acabo amb: Que la força us acompanyi…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.