Editorial: 18 mesos… per les municipals


Text: Pere Sánchez

Hem iniciat un nou any, el 2018, un any que molts ajuntaments i partits polítics prepararan aquests propers 18 mesos que queden per les properes eleccions Municipals.

És cert que aquest període anomenat any electoral, és la època en que fins abans de la crisi econòmica els ajuntaments començaven a fer obres, projectes/idees per poder tenir enllestit tot uns mesos abans de les eleccions.

Però aquest 2018, a diferència dels altres anys que coincidien amb aquest període de 18 mesos fins a les municipals, serà un any bastant complicat, per la incertesa que es viu a Catalunya. Els comptes de la Generalitat, a hores d’ara, estan intervinguts pel govern central, per molt que el 155 caigui un cop format el nou govern català.

Fa un any, per aquestes mateixes dates, us parlava de les obres previstes per l’any recentment traspassat, i la veritat és que vaig encertar i no és que tingués bola de vidre, si no que ja estaven anunciades, pressupostades i aprovades amb antelació, com les obres de la piscina, les de les urbanització Vall de Montserrat i la Sala de plens (a punt d’estar finalitzades).

Per això, aquest 2018, serà complicat, ens venen uns 18 mesos que serà difícil de fer pronòstics, en el cas que la situació no fos aquesta, i amb una tímida recuperació econòmica, tot i que al ciutadà encara li costarà a arribar, els Ajuntaments podran fer els seus projectes , sempre amb la mirada del Ministre Montoro, i si no, que els hi diguin a la Sra Carmena, la Batllessa de Madrid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.