L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar obté la cessió d’ús de l’Església de la Bauma


  • L’acord del consistori amb el Bisbat de Vic accentua la voluntat del municipi d’afrontar la rehabilitació del temple, declarat Bé Cultural d’Interès Local

Signatura_conveni

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obtingut la cessió d’ús de l’Església de la Bauma d’origen modernista. Aquest migdia l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montse Badia, i el rector de la parròquia de Santa Maria del Bisbat de Vic, Jean Bernard Kankolongo, han signat l’acord a l’Ajuntament. El consistori obté la cessió d’ús del temple per poder realitzar diferents actes culturals dins l’Església i també podrà fer ús de la rectoria, que en l’actualitat està en desús.

 

Procés de rehabilitació

A partir de l’entesa amb el Bisbat de Vic l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar es proposa accelerar els tràmits per poder optar a ajudes per rehabilitat l’església. El temple que data de principis del segle XX, únic Bé Cultural d’Interès Local del municipi, ha patit un fort deteriorament durant els darrers anys que fa necessària una actuació. El rosetó i la teulada són els elements que es troben en unes condicions més delicades actualment i es manté el risc de despreniment d’altres elements.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s