90 anys portant la magia d’orient a Castellbell i el Vilar.


Text: Laura Novo
Fotos:pere Sánchez

Cavalcada de Reis2018_1

La Cavalcada de reis a Castellbell i el Vilar, va celebrar enguany els seus 90 anys amb molta màgia als Barris del Burés, Borràs i Bauma, portant regals i llaminadures als nens i nenes que els van anar a rebre.

Cavalcada de Reis2018_2.jpg

Els tres reis, com cada any, van sortir puntualment de l’ermita de Sant Vicenç de Castellbell, per arribar al Burés des del Pont Vell, i amb una portalada oriental que donava la benvinguda; seguidament en Josep Torras, membre de la Capella de Música Burés, va fer un breu discurs i a continuació, el tradicional repartiment dels regals.

Cavalcada de Reis2018_3.jpg
Els reis al Burés

Als voltants de les del vespre, els reis mags, patges i el seu seguici, van arribar al Borràs. Un maping il·luminat a la façana de l’Ajuntament presidia la benvinguda als Mags, però aquesta no va ser l’única novetat: l’atrezzo de l’escenari va tenir un ambient oriental.

Cavalcada de Reis2018_5.jpg
Façana de l´ajuntament de Castellbell i el Vilar il·luminada

El Regidor de Cultura, Ferran Valdés, i el President de L’Associació Amics dels Reis, Rafael Esquius, van donar la benvinguda demanant “Pau, Concòrdia i Convivència” i seguidament, repartiment dels regals.

Cavalcada de Reis2018_6.jpg

A les 10, els tres reis mags d’orient arribaven a la Bauma, amb una Haima (una mica més gran que la de l’any passat, els reis van anunciar la bona nova que l’Ajuntament i el Bisbat havien acordat la cessió de l’església de la Bauma .

Cavalcada de Reis2018_7.jpg
Els tres reis al Borràs

A la Bauma, a part de repartir regals, hi va haver una paradeta de xocolata desfeta per a tots als assistents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.